Afbeelding

Fractievoorzitter Eerlijk Alternatief geeft het stokje door

Politiek 1.954 keer gelezen

Fractievoorzitter van de lokale partij Eerlijk Alternatief, Ben Glaser, kondigt aan dat hij door toenemende verplichtingen en drukte vanuit zijn werk de voorzittershamer gaat overdragen aan Bas Gelton. Glaser zal zijn rol als betrokken raadslid van de grootste partij van Pijnacker-Nootdorp wel voortzetten. Per 1 mei zal Bas Gelton het stokje overnemen. 

Met het aftreden van Glaser als fractievoorzitter van Eerlijk Alternatief staat de lokale politiek voor een nieuw hoofdstuk. Glaser heeft aangegeven dat zijn groeiend aantal verantwoordelijkheden buiten de politiek hem tot deze keuze hebben aangezet; “Als voorzitter heb je vele verantwoordelijkheden die tijd en energie kosten. Deze politieke verantwoordelijkheid heb ik altijd met veel plezier op me genomen, maar het is beter voor de partij en mijzelf om met de huidige drukte een stap terug te doen.”

Ben Glaser blijft raadslid

Glaser benadrukt dat zijn betrokkenheid als raadslid onverminderd blijft. De inwoners van Pijnacker-Nootdorp en de fractie van Eerlijk Alternatief kunnen blijven rekenen op Glaser’s expertise en jarenlange ervaring. Glaser verzekert dat hij waar nodig zijn opvolger volledig zal ondersteunen. Daarnaast geeft hij aan blij te zijn met het brede vertrouwen dat door zijn partijgenoten is uitgesproken in Gelton.

Bas Gelton is er klaar voor

Bas Gelton is door de fractie naar voren geschoven als opvolger van Glaser. Het voormalig internationaal model studeerde o.a. de studies Politieke Economie en Bestuurskunde en is werkzaam bij het ministerie van Economische Zaken en Klimaat. Het fractievoorzitterschap ziet hij als een prachtige uitdaging. Gelton zal de ingezette politieke koers van Eerlijk Alternatief blijven volgen: “We zijn en blijven de herkenbare partij met het luisterend oor voor iedere inwoner van Pijnacker-Nootdorp. Daarnaast rust er als grootste partij een grote verantwoordelijkheid op de schouders van de partij die we met beide handen hebben vastgepakt en niet zullen loslaten.”

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant