Aan de Nieuwkoopseweg is veel ruimte in een groene omgeving.
Aan de Nieuwkoopseweg is veel ruimte in een groene omgeving.

Nieuwe naam en onderkomen kinderopvang Jip en Janneke

Algemeen 3.007 keer gelezen

Pijnacker-Nootdorp - Kinderopvang Jip en Janneke, onderdeel van de Lange Keizer, heeft een nieuwe naam én een nieuw onderkomen. Het kinderdagverblijf is verhuisd naar een prachtige, groene locatie aan de Nieuwkoopseweg en luistert naar de naam 't Groene Juffertje.

Jip en Janneke zat jarenlang op het terrein van Ipse de Bruggen. Jennifer Zegers is de nieuwe locatiemanager. Zij neemt het stokje over van Willy van Etten, die wat rustiger aan gaat doen in aanloop naar haar pensioen. "We zijn 1 juli officieel verhuisd. Dat was uiteraard een hele operatie, maar alles is goed gegaan", vertelt Jennifer. Over de nieuwe locatie is ze erg te spreken: "Het is een hele mooie plek in een groene omgeving. Hier kunnen kinderen naar hartenlust ontdekken en zichzelf ontplooien tot een zelfstandig individu."

't Groene Juffertje richt zich uitsluitend op kinderdagopvang en heeft een maximale capaciteit van ongeveer dertig kinderen. Vanuit de gezellig ingerichte tuin kijk je op de weilanden en zie je de koeien grazen. "Met de bakfiets fietsen wij regelmatig een rondje of we pakken de bolderkar en vertrekken richting het Balijbos", vertelt Jennifer. "De allerkleinsten liggen ondertussen heerlijk te slapen in een van onze speciale buitenbedjes of spelen gezellig mee, buiten op een grote mat of heerlijk tussen de grassprieten." Meer weten over 't Groene Juffertje? Kijk dan op de website delangekeizer.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant