Logo telstar-online.nl

PLUS Sabine Zondag wenst heel Pijnacker-Nootdorp fijne feestdagen!

  •   keer gelezen

De week voor kerst is onze favoriete week van het jaar. Het is topsport voor ons hele team om alle producten beschikbaar te hebben, de winkel gezellig te versieren, zorgen voor een leuke kerstproeverij en het dagelijks vers bereiden van heerlijke specialiteiten. Wij genieten van deze dagen en pakken daarom altijd extra uit!

Zo komt er morgen een muziek ensemble van Muziek School Pijnacker net als vorig jaar gezellig kerstliedjes spelen. Onze medewerkers hebben hun mooiste kerstkleding aan en wij zorgen ervoor dat we winkel lekker vol en extra gezellig is!

Ook op tweede kerstdag zijn wij dit jaar weer geopend van 10:00 tot 16:00 voor al uw vergeten kerstboodschappen. Met vers brood, verse vleeswaren, verse groenten en vers vlees, ook op tweede kerstdag! Ook kunt u op tweede kerstdag profiteren van onze zondag aanbieding. Inmiddels zeer bekend in Pijnacker. Twee croissants uit eigen bakkerij en een flesje vers getapte jus voor slechts €1!

Bedankt dat u ook deze kerst weer massaal het vertrouwen in ons heeft en voor ons heeft gekozen als uw favoriete supermarkt in Pijnacker. Het hele team van PLUS Sabine Zondag wenst u fijne kerstdagen!

Sabine Zondag en medewerk(st)ers!

Meer berichten