Afbeelding

Van Bruggen Adviesgroep: uw onafhankelijke adviseur

Actueel 587 keer gelezen

Lansingerland – Ik wil een deel van de overwaarde van mijn huis schenken, hoe regel ik dit? Ik ga mijn huis renoveren, hoe kan ik dit bekostigen? Hoe zit het met mijn pensioen? Allemaal vragen waar de adviseurs Van Bruggen Adviesgroep: Marco Stubbe en Hans Terlouw bij kunnen helpen. Van Bruggen Adviesgroep richt zich op hypotheekadvies, financiële planning, belastingaangiften, de administratie ordenen en overzichtelijk maken en de financiële situatie voor de toekomst in kaart brengen. Als onafhankelijk adviseur gaat Van Bruggen Adviesgroep uit van de wens van de klant om uiteindelijk tot het beste resultaat te komen. 

Van Bruggen Adviesgroep is in 1973 opgericht door Hans van Bruggen. In 1966 werd Van Bruggen Adviesgroep een franchiseorganisatie, met momenteel meer dan 70 kantoren door het hele land. De centrale organisatie bevindt zich in Apeldoorn. In 2014 opende Marco onder de vlag van Van Bruggen Adviesgroep in Lansingerland een kantoor. Drie jaar later sloot zijn oud-collega Hans zich aan. Hans en Marco hebben bij verschillende banken gewerkt. De laatste bank waar ze beiden werkzaam waren was de Rabobank. Na een reorganisatie zijn Marco en Hans op verschillende momenten eruit gestapt. Beiden vonden het adviseren van klanten te leuk om ermee te stoppen en bespraken de mogelijkheden om voor zichzelf te beginnen. Marco en Hans helpen klanten om belangrijke levensgebeurtenissen en dromen met een financieel plan, een stap dichterbij te halen. Met duidelijke uitleg en persoonlijke aandacht zorgt het tweetal ervoor dat de klant goed geïnformeerd wordt en verantwoorde financiële keuzes kan maken. De afgelopen jaren hebben de twee adviseurs een grote klantenkring opgebouwd in voornamelijk Lansingerland en omgeving, zoals Rotterdam-Noord en Pijnacker. 

Dienstverlening
Van Bruggen Adviesgroep is al sinds de oprichting een onafhankelijke adviesorganisatie. Dit betekent dat de adviseurs alle geldverstrekkers en verzekeringsmaatschappijen vergelijken. De klant is altijd zeker van een volledig, eerlijk en onderbouwd advies. Van Bruggen Adviesgroep heeft als organisatie één duidelijk hoofddoel, namelijk de meest klantvriendelijke dienstverlener van Nederland te worden én bij alle belangrijke gebeurtenissen in het leven, altijd het verschil te maken voor de klant. Klanten kunnen bij Van Bruggen Adviesgroep terecht voor alle zaken rondom de koop of verkoop van een huis, daarnaast bieden zij ook de mogelijkheid van financiële planning voor invulling van allerlei financiële vraagstukken (is bijvoorbeeld vervroegd pensioen haalbaar, kijkend naar netto besteedbaar inkomen nu en later). De adviseurs geven financieel advies, en bieden de beste bij de klant passende producten. Als onafhankelijk adviseur kunnen zij elke partij aanbieden.

Door de krapte op de woningmarkt hebben veel mensen overwaarde op hun woning. Dat biedt mogelijkheden voor een extra hypotheek. Zo komen plannen voor een verbouwing, zonnepanelen, een nieuwe auto of een extra woning een stuk dichterbij. Mensen willen hun huis vaak ook verduurzamen. Voor verduurzamende maatregelen hoeft niet persé de spaarrekening gebruikt te worden. De adviseurs bij Van Bruggen Adviesgroep kunnen uitleg geven hoe het huis verduurzaamd kan worden en wat de financieringsmogelijkheden daarvoor zijn. Per slot van rekening levert een duurzame woning ook veel voordelen op. Naast dat het goed voor het milieu is, stijgt ook de waarde van de woning en zorgt voor financiële besparingen. Ook de vraag naar een seniorenhypotheek neemt met name door de vergrijzing toe. Mensen hebben vaak al hun huis afbetaald maar willen bijvoorbeeld een bedrag aan de kinderen of kleinkinderen schenken, of willen een aanvulling op hun AOW. Dankzij de lage hypotheekrente is het vaak een goedkoop alternatief voor een persoonlijke lening. Ook de coronaperiode zorgt voor veel vragen. Klanten vragen zich vaak af deze coronaperiode financiële gevolgen voor ze heeft. 

Servicegericht
Daarnaast richt Van Bruggen Adviesgroep zich op de lange termijn. Eventuele risico´s worden altijd helder in kaart gebracht. Er wordt voor elke klant ook daadwerkelijk de tijd genomen. De wens van de klant is uiteindelijk het uitgangspunt, zodat de klant met een goed en tevreden gevoel het kantoor uitstapt. Van Bruggen Adviesgroep begeleidt klanten van het moment van tekenen tot het moment dat de klant bij de notaris zit. De adviseurs van Van Bruggen Adviesgroep ontvangen de klanten op kantoor, kunnen de gesprekken indien gewenst online voeren of komen bij de klant thuis. De keuze ligt geheel bij de klant. De eerste afspraak is gratis en geheel vrijblijvend. Tijdens het gesprek wordt het idee van de klant getoetst op de haalbaarheid.

Tobias Asserlaan 3
2662 SB Bergschenhoek
Tel: 0800-1600

E-mail: lansingerland@vanbruggen.nl
www.vanbruggen.nl/lansingerland 


- advertentie -

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant