Logo telstar-online.nl

Nieuw in Delfgauw: Health Me Social Fit Club

  •   keer gelezen   Actueel

Aan het Gouden Rijderplein 10-21 opent Health Me Social Fit Club zijn 5de vestiging. Met filialen in Naaldwijk, Wateringse Veld, Leidschendam en Scheveningen is er altijd wel een Health Me Social Fitclub bij u in de buurt. 

Health Me is gespecialiseerd in de Milon Cirkel, inmiddels één van de meest succesvolle en snelle sportmethodes ter wereld. ‘Deze revolutionaire en steeds populairder wordende methodiek is geschikt voor een brede en zelfs ook iets oudere doelgroep’. De Milon Cirkel is geschikt voor mensen die overall fitter en slanker willen worden, maar zeker ook voor mensen die door lichamelijke klachten heel specifiek via maatwerk trainingen in actie willen en moeten komen. Kortom: onze deur staat open voor iedereen die niet te veel tijd aan sport kwijt wil zijn( 35 min.), persoonlijke aandacht op prijs stelt en snel resultaat wil zien.’ Erg fijn vinden mensen vooral de kleinschaligheid en goede sfeer en heerlijke koffie.

TRAIN 1 MAAND GRATIS BIJ HEALTH ME SOCIAL FIT CLUB

Interessant natuurlijk, maar wat houdt de Milon Cirkel nu eigenlijk precies in? ‘De Milon Cirkel is een slimme combinatie van 8 volautomatische toestellen: 6 krachttoestellen voor 6 x 1 minuut krachttraining en 2 cardiotoestellen voor 2 x 4 minuten conditietraining. 

Veel leden van Health Me Social Fitclub zijn na een eerste kennismakingsles met de Milon Cirkel meteen om. Dat komt met name door de maatwerk trainingsmethodiek. Voordat iemand aan de slag gaat, meten we via een bodyscan eerst de scharnierpunten van het lichaam. De toestellen staan dus exact op jouw afmetingen ingesteld. Deze meetgegevens worden digitaal verwerkt in ons computersysteem, zodat de apparatuur via de eigen polsband volledig geautomatiseerd is ingesteld op de eigen specifieke lichamelijke eigenschappen en conditie. Leden trainen gezellig samen en er is een enthousiaste coach in de cirkel aanwezig voor aanwijzingen en extra motivatie. Natuurlijk zien we dat mensen door de trainingen fitter worden. Daar passen we het trainingsschema vervolgens op aan. De coaches evalueren met regelmaat en na iedere 20 trainingen wordt er een nieuw programma op maat gemaakt. Kortom, iedereen krijgt altijd precies de workout die hij of zij op dát moment nodig heeft.’ 

Heb je interesse schroom niet en meld je aan via de website www.healthme.nl. Of bel: 015- 202 3330.

Meer berichten