Logo telstar-online.nl

Speed Covid Test in Pijnacker: snel en betrouwbaar

  •   keer gelezen   Actueel

Pijnacker - Speed Covid Test, het landelijk coronasneltest centrum met vestigingen door heel Nederland, opent haar 22ste vestiging in Pijnacker. Hier kunt u terecht voor uw PCR-, antigeen- en antistoffentesten. 

Bij zowel de PCR test als de antigeentest ontvangt men, indien negatief getest, een reiscertificaat. Binnenkort worden uitslagen en reisdocumenten ook verwerkt via de CoronaCheck App. Daarnaast wordt de uitslag van de antigeen- en antistoffensneltesten binnen vijftien minuten op de mail verzonden.

Hoog in het vaandel staat het comfort van de klant. Mede daarom biedt Speed Covid Test bij alle vestigingen voor zowel de PCR- als de antigeentest een speekselvariant. Deze testen zijn specifiek gericht op cliënten die, om wat voor reden dan ook, niet een wattenstaaf in hun neus kunnen of willen ontvangen.

Tevens maakt Speed Covid Test zijn naam waar; snel en betrouwbaar. Wanneer er in Pijnacker voor 11:00 uur een PCR-test wordt afgenomen, ontvangt men dezelfde avond nog de testuitslag. Nog belangrijker, de nieuwe locatie behoort tot één van de locaties waar een Spoed PCR-test geboekt kan worden. Middels deze weg wordt de PCR-testuitslag, inclusief gratis reisdocument met 3 uur verstuurd. Ook biedt Speed Covid Test de voordeligere PCR-groepstesten, voor maximaal 5 personen, aan. Bij een positieve uitslag wordt de hele groep op de kosten van SpeedCovidTest nogmaals getest.

De nieuwe vestiging bevindt zich aan de Ambachtsweg 14-16 en is maar liefst 7 dagen per week geopend. Via www.speedcovidtest.nl kunt u zelfs een half uur van tevoren nog een afspraak maken bij uw voorkeurs vestiging. Daarnaast biedt de site ook antwoorden voor allerlei vragen. Mocht u vraag daar onbeantwoord blijven, kunt u de klantenservice bereiken via telefoon: 010-2687170, of per mail: info@speedcovidtest.nl.

Meer berichten