Logo telstar-online.nl
Getuigenoproep

Welke hardloper sloeg tiener op de Overgauwseweg een blauw oog?

  •   keer gelezen   Actueel

Pijnacker - Woensdagmorgen 11 november 2020 om 08.15 uur, is een 13-jarige jongen uit Delfgauw op de Overgauwseweg geslagen door een nog onbekende hardloper.

Op Overgauwseweg, het stukje tussen de rotonde en de Schimmelpenninck van der Oyeweg, reed de jongen met zijn vriendjes op de fiets richting de rotonde. Een tegemoetkomende hardloper zocht meteen de confrontatie en riep: “Corona!”

De moeder van het slachtoffer vermoedt dat hij zich stoorde aan de jongens, omdat ze drie breed reden. In plaats van een normaal gesprekje, sloeg de man meteen met zijn vuist vol op het oog van de jongen. Hij heeft behoorlijk letsel opgelopen!

Zijn moeder neemt de zaak zeer hoog op en heeft een afspraak met de politie Pijnacker-Nootdorp gemaakt om aangifte te doen. Daarnaast wil ze heel graag weten wie deze man is. Ze wil weten waarom hij dit heeft gedaan. Haar zoon is erg van slag.

Wie kent of herkent deze hardloper op basis van het signalement? Het gaat om een;

-        Man van ongeveer 50 a 60 jaar oud. Althans, dat is de interpretatie van een 13-jarige jongen.
-        Hij had korte stekels.
-        Droeg een zwarte broek.
-        Een jack met een gele streep, dit kan ook een veiligheidshesje zijn geweest
.

Alle informatie over deze zaak graag vertrouwelijk doorgeven aan de redactie. De dader mag ook zelf contact opnemen, zo laat de moeder van de jongen weten. Tips graag via: redactie@telstar-uitgeverij.nl. Ook (bewakings)beelden (bijv. van een tuinderij aan de Overgauwseweg) zijn welkom.

- Agressieve hardloper mogelijk ook betrokken bij mishandeling in Nootdorp


Meer berichten