Logo telstar-online.nl

Stel zelf uw pakketvloer digitaal samen bij Dijkgraaf Parketvison

  •   keer gelezen   Actueel

Delfgauw - Traditionele vloeren zijn nu populairder dan ooit, of het nu gaat om visgraat, stroken of een patroonvloer, alles is mogelijk.

Denk aan 36 houtsoorten met verschillende breedtes, roken, de verouderde en patronen. In de showroom kunt u digitaal uw vloer samenstellen met meer dan 45 verschillende interieurs onderverdeeld in vier thema’s: modern, eigentijds, romantisch en klassiek.

“Er zijn 60.000 mogelijkheden tot uw beschikking om uw droomvloer te creëren. Kom langs in onze showroom en ervaar deze unieke beleving en laat u verrassen door het ruime assortiment”, aldus René Dijkgraaf die met John Leijte leiding geeft aan het bedrijf Dijkgraaf Parketvision.

Dijkgraaf Parketvision is een specialist in het leveren en leggen van kwaliteitsvloeren. René: “Met passie en 25 jaar aan ervaring en uitgebreide vakkennis zijn wij echte vloerenspecialisten in de Randstad. Elk interieur kunnen wij aan de juiste vloer helpen. En omdat wij in eigen beheer diensten aanbieden als het behandelen, afwerken en leggen van vloeren, vindt u in ons uw complete partner op het gebied van houten vloerdelen. Bent u op zoek naar mooie, kwalitatieve en duurzame vloerdelen, zodat u straks over een unieke en bijzondere houten vloer beschikt? Breng dan een bezoekje aan onze vloerenwinkel, wij helpen u graag met al uw vloer vragen. Tot 20 mei werken we op afspraak en vanaf 22 mei zijn we weer open volgens de normale openingstijden. Tijdens alle bezoeken volgen wij de RIVM richtlijnen”.

Dijkgraaf ParketVision
Verlengde Spiegelmakerstraat 23
2645 LZ Delfgauw
Telefoon 015 - 20 33 564
www.dijkgraafparketvision.nl 

Meer berichten