Logo telstar-online.nl

Wasbaar maandverband en wasbare inlegkruisjes (nieuw, handmade)

Heb je er al eens van gehoord? Wasbaar maandverband? Nee? Klinkt gek, hè. Misschien zelfs een beetje vies. Maar ik kan je verzekeren, dat is het helemaal niet. Eigenlijk is het veel fijner dan zo'n broeierige plastic lap. Wist je dat er in 1 maandverbandje net zoveel plastic zit als in 4 plastic zakjes. Wasbaar maandverband is dus ook nog eens veel beter voor het milieu. Voor je portemonnee is het ook fijn, want je kunt ze heel vaak opnieuw gebruiken.

Het is mijn missie om het gebruik van wegwerp hygiëne producten te verminderen door het aanbieden van leuke maar vooral comfortabele wasbare inlegkruisjes en maandverband. De foto's zijn voorbeelden van wat ik verkoop, in mijn webshop zie je precies welke prints ik allemaal op voorraad heb. Door mijn succes op marktplaats en Instagram ben ik een webshop begonnen. www.fancy-sew.nl

De maandverbanden regulier zijn 22,5 cm lang en kosten €5,95 de super/ nacht-maandverbanden van 27 cm lang kosten €6,95 de inlegkruisjes (19 cm) kosten per stuk €3,50.

Deel deze advertentie #109249
€ 3,50 Reageren

Nieuw in Kleding

Meer in Kleding