Bedrijvengids

ELLF Hypotheken en verzekeringen

ELLF Hypotheken en verzekeringen

Wij adviseren u op de vastgoedmarkt voor alle mogelijke hypotheken voor voornamelijk particulieren. Ook Ondernemers, DGA's Topsporters en Medici bieden wij aan. Wij werken met alle banken en verzekeraars samen en kunnen zo een ideale mix voor u samenstellen tussen financiering en bijbehorende verzekeringen. (de beste rente en de laagste verzekeringspremie).

Op het gebied van commercieel vastgoed zoals verhuurde woningen, studentenwoningen, hotels en restaurants zijn wij marktleider in de regio en kunnen wij dit voor u financieren.  Heeft u behoefte aan rendement op uw spaargeld door dit in vastgoed te investeren ? Wij hebben een totaalpakket voor uw waarbij we de woning aankopen, de verbouwing kunnen regelen en het verhuur netwerk hebben. U investeert zonder grote risico's.

Zou u graag een persoonlijke lening, aflopend of doorlopend krediet wensen voor woningverbetering, auto of studie van een kind? Alle consumptieve leningen en financieringen hebben wij in huis bij diverse partijen.

Wij treden voor u op als aankoopmakelaar bij de beslissing om een woning wel of niet te kopen. Zo ook de begeleiding van een bouwkundige keuring en taxatie. Ook diverse notarissen zitten in ons netwerk.

Alle mogelijke verzekeringen zowel particulier als zakelijk kunnen wij voor u in orde maken. Met een eigen verzekeringspakket kan de extra korting oplopen tot 10% over alle verzekeringen.

Daarnaast hebben wij nog diverse overige diensten welke u op onze website terug kunt vinden.

Contactgegevens

ELLF Hypotheken en verzekeringen

Einsteinlaan 8

2641ZM Pijnacker

Tel 015-3699620

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag


09.00 - 17.00 uur
09.00 - 17.00 uur
09.00 - 17.00 uur
09.00 - 17.00 uur
09.00 - 17.00 uur