Bedrijvengids

Dijksman & Kruiper Bedrijfsmakelaars en Taxateurs

Dijksman & Kruiper Bedrijfsmakelaars en Taxateurs

Dijksman & Kruiper Bedrijfsmakelaars en Taxateurs is een jong en actief makelaarskantoor dat zich heeft gevestigd in Delft. Door een jarenlange ervaring in een rondom de gemeente Delft met betrekking tot bedrijfsmatig onroerend goed kunnen wij u als bedrijfsmakelaar en taxateur optimaal en vakkundig adviseren bij koop/ verkoop, taxaties en verhuur of aan huur.

In ons actuele aanbod kunt u zien dat wij in de regio's Delft, Den Haag, Rijswijk, Voorburg-Leidschendam, Zoetermeer, Berkel en Rodenrijs, Pijnacker-Nootdorp, Rotterdam, Hoek van Holland, Westland en Midden Delfland als bedrijfsmakelaar, sterk vertegenwoordigd zijn.

Door de combinatie met onze vestiging Dijksman & Partners Woningmakelaars en Taxateurs, welke is gespecialiseerd in de woningmarkt beschikken wij over een uitgebreid netwerk.

Naast deskundigheid en persoonlijke service hebben wij het opbouwen van een langdurige samenwerking en een vertrouwensrelatie hoog in het vaandel staan. Door onze kleinschaligheid zijn wij als makelaar zeer flexibel en communiceren wij direct met onze opdrachtgevers. Het voordeel hiervan is dat wij direct kunnen inspelen op uw behoeften.

Landelijk zijn wij actief met de aan- en verkoop van beleggingen.

Ons kantoor is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Makelaars, de NVM.  Het is verplicht voor de leden om elk jaar voldoende studiepunten te behalen. Onze makelaar Eduard Kruiper is Register Makelaar Taxateur (RMT) en is beëdigd door de NVM en houdt zich dan ook aan de erecode.  

Voor een persoonlijk gesprek kunt u contact opnemen met een van onze makelaars!

 

Openingstijden:
Maandag t/m vrijdag 08.00- 17.30 uur
Zaterdag en buiten kantooruren op afspraak.

Adresgegevens:
Dijksman & Kruiper Bedrijfsmakelaars en Taxateurs
Schieweg 57
2627 AT Delft
015-2577177
info@dijksmankruiper.nl
www.dijksmankruiper.nl

https://www.facebook.com/dijksmankruiper/
 

Contactgegevens

Dijksman & Kruiper Bedrijfsmakelaars en Taxateurs

Schieweg 57

2627AT Delft

Tel 015-2577177