Bedrijvengids

Dijksman & Partners Woningmakelaars en Taxateurs

 

Dijksman & Partners Woningmakelaars en Taxateurs

 

Wij zijn een full service makelaarskantoor gehuisvest in een compleet gerenoveerd historisch monumentaal pand uit 1837 gelegen aan de pittoreske Dorpsstraat 12a in Nootdorp. De inrichting is modern en heeft alles in huis om u als klant perfect te bijstaan in een aan- of verkooptraject van uw woning.

 

Als NVM woningmakelaars en taxateurs zijn wij gespecialiseerd in de aan- en verkoop van woningen en het verrichten van taxaties in de regio Haaglanden. De huidige woningmarkt is zeer dynamisch, daarom worden door ons dagelijks de ontwikkelingen nauwlettend in de gaten gehouden en in combinatie met onze kennis van de vastgoedmarkt kunnen wij u altijd passend advies geven.

 

Door de combinatie met onze vestiging Dijksman & Kruiper Bedrijfsmakelaars in Delft, welke is gespecialiseerd in bedrijfsmatig vastgoed beschikken wij over een uitgebreid netwerk.

 

Naast deskundigheid en persoonlijke service hebben wij het opbouwen van een discrete samenwerking en een vertrouwensrelatie hoog in het vaandel staan. Het belang van onze klant staat voorop. "De makelaar was vanaf de start zeer betrokken en heeft zich ingespannen voor de verkoop. Dit was te merken aan een goede beoordeling van de marktsituatie, een pro-actieve houding, aandacht voor details en snelle actie wanneer dit nodig was."

 

Ons kantoor is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Makelaars, de NVM.  Het is verplicht voor de leden om elk jaar voldoende studiepunten te behalen. Onze makelaar Edwin Doesburg is Register Makelaar Taxateur (RMT) en is beëdigd door de NVM en houdt zich dan ook aan de erecode.  

 

Wij staan voor een degelijk advies, een groot netwerk en natuurlijk een succesvolle transactie!


 

Openingstijden:
Maandag t/m vrijdag 09.00- 17.30 uur
Zaterdag en buiten kantooruren op afspraak

Adresgegevens:
Dijksman & Partners Woningmakelaars en Taxateurs
Dorpsstraat 12a
2631 CT Nootdorp
015-7400015
info@dijksmanpartners.nl
www.dijksmanpartners.nl

https://www.facebook.com/dijksmanpartners/

Contactgegevens

Dijksman & Partners Woningmakelaars en Taxateurs

Dorpsstraat 12a

Nootdorp

Tel 015-7400015

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag en buiten kantooruren op afspraak .

09.00 - 17.30 uur
09,00 - 17.30 uur
09.00 - 17.30 uur
09.00 - 17.30 uur
09.00 - 17.30 uur