Bedrijvengids

Geers Zonwering

Geers voor zonwering en Plameco plafonds

Nu de tijd om je zonwering of terrasoverkapping te laten plaatsen
Bij Geers Zonwering ben je aan het juiste adres voor het leveren en monteren van zonneschermen, terrasoverkappingen, markiezen, rolluiken, horren, garagedeuren, raamdecoratie en Plameco plafonds. In de showroom kunt u diverse produkten bekijken en u laten informeren naar de mogelijkheden.

Het oog van de vakvrouw
Klanten komen voornamelijk op aanbeveling bij Geers Zonwering terecht. Al snel herken je de betrokkenheid van Ankie. Zij luistert naar je wensen en beoordeelt welk type zonwering toegepast kan worden. Ter plaatse hanteert zij het meetlint, maakt foto's en situatieschetsen. De offerte maakt het plaatje compleet. Nee, geen verkoopprijs van een prijsvechter, maar een offerte om je volledig en servicegericht van dienst te kunnen zijn. Service van begin tot eind!

Montage door de vakman
Het technisch traject wordt verzorgd door Han en Tom. De montagekennis van Han en Tom gaat ver: zonneschermen en screens; lamellen en shutters; raamhorren en hordeuren; terrasoverkappingen van stof en glas. En ook rolluiken zowel inbraakwerend, warmte- en koude-isolerend als geluidwerend. Bediening zowel handbediend als electrisch, met afstandsbediening en tijdschakelaars.

Ongekende mogelijkheden van Plameco plafonds
Ideaal voor het camoufleren van oude plafonds zijn Plameco plafonds. De keuze is dan steeds vaker een Plameco plafond vanwege de esthetische, akoestische en praktische eigenschappen. Slechts 5 cm ruimte is nodig om het nieuwe plafond en inbouwspots te installeren. Een Plameco plafond is een afwasbaar, mat of glanzend, wit of gekleurd plafond uit één stuk opgeleverd. Adviseur Jacko kan u er alles over vertellen.

Aangenaam kennismaken!
Je begrijpt het al: de dienstverlening, het productassortiment en de service gaan verder dan wij hier kunnen beschrijven. Neem daarom telefonisch of per e-mail contact op. Of… stap gewoon onze showroom binnen!

Contactgegevens

Geers Zonwering

Laan van Ambacht 6

2631RJ Nootdorp

Tel 015 3101847

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

gesloten
12:00 - 17.00 u
12:00 - 17.00 u
12:00 - 17.00 u
12:00 - 17.00 u
11:00 - 15.00 u
gesloten