Bedrijvengids

F & E schildersbedrijf

F & E Schildersbedrijf

Het buitenschilderwerk van jouw woning is regelmatig aan onderhoud toe. Fris aangestreken schilderwerk streelt het oog, maar heeft ook een belangrijke beschermende functie. Bij F&E Schildersbedrijf uit Pijnacker kun je terecht voor professioneel schilderwerk. Het vakmanschap van de schilders, in combinatie met het gebruik van hoogwaardige materialen, maakt dat elke opdrachtgever op een perfect eindresultaat kan rekenen.

Goed onderhoud aan je huis is essentieel, anders kan er houtrot in hout komen en gaat het schilderwerk afbladderen. Om jezelf bloed, zweet en tranen te besparen kun je gebruikmaken van de diensten die F&E biedt. De professionals weten wat er moet gebeuren en met welke materialen het beste resultaat bereikt wordt.

Binnen
Maar ook binnen in de woning kan F&E schilderwerk verzorgen. Denk hierbij aan deuren, ramen, kozijnen en wanden. Alles kan, in overleg met de schilder, in de kleuren en materialen naar wens geschilderd worden. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Contact
De professionals van F&E Schildersbedrijf weten wat kundig schilderen inhoudt en beoefenen het ambacht met liefde vanuit een gedegen kennis. Neem voor meer informatie of een vrijblijvende offerte contact op via onderstaande gegevens.

Bezoek ons ook op Facebook.

Contactgegevens

F & E schildersbedrijf

Prinsenhof 19

2641RP Pijnacker

Tel 06 – 2237 4210 / 015 – 369 4093