Bedrijvengids

Telstar Webprojecten & Advies

Telstar Webprojecten & Advies is een allround internetbedrijf. Dagelijks wordt er gewerkt aan het ontwerpen, bouwen en verbeteren van websites & -shops en het bieden van advies met het oog op online strategie en marketing. Ook voor hosting en domeinregistratie, kunt u bij Telstar Webprojecten & Advies terecht.

Ons bedrijf is gestart vanuit de huidige partners Telstar Media en Telstar Uitgeverij en we behouden door deze partnerships veel feeling met de grafische industrie. Daarnaast bieden deze partners ons een stabiele basis om onze dienstverlening vanuit uit te breiden. We hebben onze producten & diensten in de afgelopen jaren al voor tientallen klanten mogen vervaardigen en uitvoeren. Onze klanten zijn zeer divers, variërend van de lokale bakker, tot landelijk bekende bouwbedrijven en internationaal opererende marketingbureaus. Zodoende is ook ons werk zeer uiteenlopend en dat is juist wat het voor ons zo leuk maakt. Een groot of klein project, dat maakt niet uit. We streven continu naar de ideale combinatie van visuele aantrekkelijkheid, gebruiksgemak en functionaliteit. Daarmee bieden wij een meerwaarde voor onze klanten.

Wij leveren ons werk vanuit een stapsgewijze aanpak. Binnen onze werkwijze zijn altijd designers, programmeurs en marketeers betrokken bij het ontstaan van een project en samen werken we naar een voor u tevreden oplevering.

Interesse om vrijblijvend de mogelijkheden voor een nieuwe website of webwinkel te bespreken? Neem dan gerust contact met ons op!

Contactgegevens

Telstar Webprojecten & Advies

Crommelinplein 1

2627BM Delft

Tel 015-2061410