Logo telstar-online.nl

De Laen Makelaardij

De Laen Makelaardij

''Helpen zoals je zelf geholpen zou willen worden": dat is het motto binnen het team van de Laen Makelaardij. Een persoonlijke aanpak en contact, goede service en een heldere dienstverlening, dat is de manier waarop de Laen Makelaardij zich wil presenteren. Wij houden ons actief bezig met verkoop, aankoop en taxaties van huizen in Pijnacker, Delfgauw, Nootdorp en directe omgeving en vinden dit nog steeds de meest uitdagende dagbesteding die er is. 

Wij willen gewoon voor iedereen bereikbaar blijven. Het mooiste compliment kregen wij van een mevrouw die haar zoon naar ons kantoor had doorgestuurd voor het kopen van zijn eerste eigen woning. Ze zei letterlijk: "Ga maar naar de Laen, dan komt het goed.".
We moeten handelen met de kennis van nu. Daarom organiseert de Laen ook regelmatig informatieavonden voor bijvoorbeeld starters op de woningmarkt en gaan wij ook 'speeddaten' met potentiële kopers.

Door de jarenlange ervaring in de makelaardij hebben makelaars Anneke Haak en Ellen Jongbloed snel door hoe zij mensen het beste kunnen 'matchen' met een woning. Via 'speeddaten' laten wij mensen drie tot vier woningen kort achter elkaar bekijken. "Dan zeggen mensen al snel welke het niet, wel of misschien zou kunnen worden."
Voor ons is nog steeds het mooiste moment de oogopslag van mensen als de deal is gelukt. Of dit nu een jonge starter is of een echtpaar dat een miljoen te besteden heeft.

 Vind ons leuk op Facebook!

 Volg ons op Twitter!

Openingstijden

Maandag09:00 - 17:30
Dinsdag09:00 - 17:30
Woensdag09:00 - 17:30
Donderdag09:00 - 17:30
Vrijdag09:00 - 17:30


Zaterdag en buiten kantooruren op afspraak

Contactgegevens

Oostlaan 6a
2641DK Pijnacker

Tel: 015-3615190
E-mail: info@delaen.nl
www.delaen.nl
Kies categorie

Bedrijven & diensten

Eten & drinken

Leven & wonen

Mode & beauty

Sport & ontspanning

Vervoer & Mobiliteit

Zorg & gemeenschap


Filter op letter

A

B

C

D

E

F

H

I

K

M

N

S

T

V

W