Bedrijvengids

Flaton makelaars en taxateurs

Bedrijfsmakelaardij…een specialisatie!

Flaton makelaars en taxateurs uit Pijnacker is een allround makelaarskantoor welke zich niet alleen op de woningmarkt richt. Eric Flaton is zelf ondernemer en weet als geen ander dat het vinden van de juiste bedrijfshuisvesting van groot belang is. Om onderscheidend te zijn in de makelaardij heeft hij zich dan ook gespecialiseerd in het Bedrijfsmatig Onroerend Goed (BOG).

Uiteraard heeft hij de nodige specialistische opleidingen gevolgd en de bijbehorende certificeringen behaald. Om de theoretische kennis op peil te houden volgt hij jaarlijks hercertificeringsopleidingen. Met alleen de theorie ben je er natuurlijk nog niet. Inmiddels kan Flaton buigen over een ruime ervaring op het gebied van aankoop, verkoop, aanhuur, verhuur en taxaties van BOG. Ook heeft Flaton een ruime portefeuille opgebouwd met een grote diversiteit aan bedrijfspanden in de regio.

Dit alles is een vereiste om lid te mogen zijn van de sectie BOG van branchevereniging VBO makelaar. U bent bij Flaton dus aan het juiste adres wanneer u op zoek bent naar een nieuw kantoor, winkelpand, werkplaats, opslagruimte of opslagterrein. Ook wanneer u uw pand wil aanbieden of getaxeerd wil hebben bent u hier in deskundige handen. Indien u meer wil weten over de dienstverlening van Flaton kunt u geheel vrijblijvend contact opnemen met deze "ondernemende" makelaar.

Contactgegevens

Flaton makelaars en taxateurs

Boezemweg 73

2641KG Pijnacker

Tel 015-3612691

Maandag09:00 - 18:00
Dinsdag09:00 - 18:00
Woensdag09:00 - 18:00
Donderdag09:00 - 18:00
Vrijdag09:00 - 18:00