Afbeelding
affiche gemaakt door Naut Rutten Nootdorp voor de St. Steun bij Rouw

Als je ouders sterven.....

dinsdag 9 april 2024 19:30 tot 22:00

Als je (oude) ouders sterven: thema-avond op 9 april a.s. in CulturA Nootdorp 

Soms zie je er al een leven tegenop. Dat de wijsheid en liefde van je ouders er op een dag niet meer voor je zal zijn.  Soms verlies je je ouders al op jonge leeftijd. Dat betekent soms leven met een knagend gat van binnen. 

En ook het ‘gewone’ overlijden van je (oude) ouders kan onverwacht hard aankomen.  Ook al past het in de orde der dingen. Het activeert je eerdere verliezen. Je wilt hen nog steeds niet missen. Of/en je gaat nooit meer krijgen wat je niet hebt gehad. De emoties kunnen onverwacht sterk zijn en steeds weer opkomen, bijvoorbeeld rond hun sterfdag. Het is goed om daar met elkaar over te praten. Dat die gevoelens er mogen zijn. Dat ze een plek krijgen en benoemd mogen worden. 

Op 9 April organiseert de Stichting Steun bij Rouw Pijnacker-Nootdorp-Ypenburg een avond over omgaan met de dood van je ouder(s).   Het programma zal bestaan uit een stukje film, een korte lezing door Marjon Buurmans, GGZ-psycholoog, en een gesprek met een ervaringsdeskundige; na de pauze zullen we met elkaar in gesprek gaan.

Inloop vanaf 19:30 uur; aanvang 20:00 uur.

Graag vooraf aanmelden via aanmelding9april@gmail.com. Er zijn geen kosten aan verbonden. 

Zie ook www.steunbijrouwpny.nl 

Wees welkom. 

Locatie