Afbeelding

Hallo, is daar iemand?

zondag 26 maart 2023 14:00 tot 16:30

Het landgoed Squire Grange is zowel afgelegen als op een vredige manier saai. Sir Malcolm (Vincent Prenger) sleept zich door de bezigheden van weer een lege dag en Lady Amelia (Carla Pot) is samen met huisvriend Freddy (Jannes Mulder) wanhopig op zoek naar een plot voor haar nieuwe thriller. Wanneer de ongelukkige bezoeker Vic Tim arriveert en bijna gelijk door een onbekende wordt gedood, probeert iedereen de dader te ontdekken voordat deze weer toe kan slaan.

Het eerste probleem is echter hoe van het lijk van Vic af te komen. Niet alleen omdat het in het eerste bedrijf zo’n bloederige toestand op het podium oplevert, maar omdat de speler in het tweede bedrijf in een dubbelrol dient op te komen als agent van de opgeroepen politiemacht. De butler Smalls (Harm Pot) en Mabel (Jenny Stuivenberg) het dienstmeisje proberen in dat bedrijf de nogal onbeholpen politiefunctionarissen (Marieke Steeneveld & Susanne Buijtenhek) te assisteren en Sir Malcolm helpt de wondermooie agente Nunnall (Tessa Meijer) een wellustig handje, maar ze kunnen niet voorkomen dat ook de toneelproducer wordt vermoord.

Zoals bij Agatha Christie arriveert ook hier een oudere dame, Miss Marbles (Thea van der Helm), om de zaak op te lossen...

“Hallo, is daar iemand” is een hilarische misdaadkomedie geschreven door Ian Hornby, vertaald door Aris Bremer, onder regie van Vincent Prenger. Fans van Agatha Christie zullen een sterk gevoel van herkenning niet kunnen onderdrukken. Deze prachtige voorstelling waarin ook het publiek een rol speelt zal u verrassen en een heerlijke avond bezorgen. U bent welkom op 17, 18, 24 en 25 Maart om 20.00 uur in Theater CulturA. Op 26 Maart spelen we ook een middagvoorstelling om 14.00 uur.

Locatie