De Verbeelding Pijnacker-Nootdorp met superveel extra's
De Verbeelding Pijnacker-Nootdorp met superveel extra's Zondagmiddag is in CulturA een spetterend gezamenlijk optreden

De Verbeelding Pijnacker-Nootdorp met superveel extra’s

zondag 25 september 2022 11:00 t/m 17:00

Het laatste hele weekend van september staat heel Pijnacker-Nootdorp al bijna 30 jaar in het teken van kunst en cultuur. Op zaterdag en zondag zijn er in Pijnacker, Nootdorp, Delfgauw en Oude Leede op bijzondere plekken exposities en optredens. 

Van 13.50 tot 15.15 is in CulturA In Nootdorp een heel bijzonder optreden met Stuif je IN Cultuuurrr.

Laat je verrassen door een uniek en groots gezamenlijk Pijnacker-Nootdorp optreden. Met maar liefst twee zangkoren, drie dansscholen, vier muziekscholen en een toneelvereniging en dat allemaal op één podium? Komt het zien, pak je rustmoment, tijd voor een drankje? Stuif IN Cultuurrrr

Deelnemende culturele organisaties: Balletstudio Belinda, Creating Art Productions, Muziekvereniging Excelsior Pijnacker, Muziekvereniging Haaglanden, Muziekschool Pijnacker, Oratoriumkoor Cantando Pijnacker, Gospel Popgroep PUUR!, Rootz Muziekschool, Toneelvereniging Het Voetlicht, YDL Dance Studio, Balletschool Delfgauw. Tickets gratis verkrijgbaar via https://www.culturaenzo.nl/agenda.

Alle informatie over het Verbeeldingsweekend vind je op www.deverbeelding.nu.

Locatie

  • Heel Pijnacker-Nootdorp


    Pijnacker