Talentdagen in Pijnacker
Talentdagen in Pijnacker

Talentdagen in Pijnacker

maandag 11 juli 2022 9:30 t/m woensdag 13 juli 16:00

Net als vorig jaar organiseert St. Talentweken in samenwerking met Young Connection (begeleiders) en o.m. de Voedselbank (werving) 3 Talentdagen bij De Notelaer in Pijnacker. 

In een groene omgeving maken kinderen kennis met verschillende aandachtsgebieden, ontdekken ze eigen vaardigheden en doen ze samen nieuwe ervaringen op. Per dag worden diverse workshops aangeboden, naast samenwerkingsactiviteiten en sport & spel. De Notelaer biedt een inspirerende (leer)omgeving, het programma biedt ruimte voor veel creativiteit, techniek en speelplezier! 

De dagen zijn bedoeld voor kinderen van 8 tot 12 jaar (basisschool groep 6, 7 en 8) en zijn dit jaar op maandag 11 t/m woensdag 13 juli. Je kunt je opgeven door een mail te sturen of te bellen met Sanne Meulemans van Young Connection, sanne@youngconnection.nl of 06 15 41 79 00. 

Voor eten en drinken wordt gezorgd, de kosten bedragen (evt.) € 5,00 en voor meer kinderen uit hetzelfde gezin € 3,00.

Vermeld in de mail (of telefonisch) voornaam, achternaam, jongen of meisje, dieetwensen/allergieën, al of niet in bezit van zwemdiploma, tel. nr. van ouders/verzorgers en op welke dag je het liefst wilt komen. we hebben per dag plaats voor ongeveer 20 kinderen en VOL = VOL.

Leuk als je komt!

Locatie

  • De Notelaer

    Nieuwkoopseweg 11
    2641pa Pijnacker