Wim van Ommeren in de prachtige verswinkel in winkelcentrum de Parade. (Foto: Martijn Mastenbroek)
Wim van Ommeren in de prachtige verswinkel in winkelcentrum de Parade. (Foto: Martijn Mastenbroek)

Fruit Company bestaat tien jaar

Algemeen 1.573 keer gelezen

Aanstaande woensdag 14 juni 2017 bestaat Fruit Company in winkelcentrum de Parade alweer 10 jaar. De bekende groente- en fruitketen heeft zo'n vijftig winkels in heel Nederland. Eén van de pareltjes zetelt in Nootdorp en is niet meer weg te denken!

Filiaalhouder Wim van Ommeren zwaait de scepter in de winkel, of beter gezegd de komkommer. Alhoewel hij geboren en getogen is in Brielle, voelt hij zich bijna een echte Nootdorper. Hij vindt Nootdorp heerlijk, omdat het van alles wat heeft. "Het stadse van Den Haag en het dorpse van Nootdorp", zegt hij.

Bij de Fruit Company is een enorm assortiment dagvers fruit en groente te vinden. "Maar we hebben nog veel meer", vertelt Wim. "Een jaar of zes geleden hebben we de winkel helemaal verbouwd. Omdat de keuken wat kleiner is geworden, hebben we meer ruimte gekregen en meteen het assortiment uitgebreid. Wij hebben een ruime keuze zuidvruchten, maaltijden, wijnen en salades", vervolgt hij.

Fruit Company staat bekend om haar kakelverse seizoen producten. "Nu bijvoorbeeld de asperge, maar ook tuinbonen zijn niet aan te slepen in Nootdorp", weet Wim. Het bedrijf haalt het beste fruit overal uit de wereld: "Marokko, Spanje, Zuid-Amerika, noem maar op." "Wat mensen ook heel erg waarderen zijn onze fruitmanden. Vanaf 15 euro heb je al een prachtige mand om iemand een hart onder de riem te steken", benadrukt de enthousiaste groenteman. Tijdens het 10-jarig jubileum pakt Fruit Company uit met een paar leuke acties. Loop eens binnen en laat je verrassen door een wondere wereld van versproducten.

Fruit Company
Lange baan 36
2632 GC Nootdorp
Tel. 015- 3108320
www.fruitcompany.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant