Foto: Tim Geers
Foto: Tim Geers

Salon Groesbeek genomineerd voor Nederlandse Coiffure Award

Algemeen 233 keer gelezen

ADVERTENTIE - Schwarzkopf Professional en Vakmagazine Coiffure hebben in 1992 gezamenlijk de Coiffure Award opgezet. In deze onafhankelijke haarmodefotografiewedstrijd strijden de beste kappers van Nederland om de felbegeerde Coiffure Awards.

Alle inzendingen worden door een deskundige jury beoordeeld op de juiste combinatie van het modebeeld. Kapsel, visagie, styling en fotografie horen perfect in balans te zijn. De meer dan tweeduizend inzendingen worden beoordeeld door een onafhankelijke jury. De Coiffure Award tracht de kappersbranche op een nog hoger niveau te brengen en zet zich in voor de promotie van deze branche. Aan de Coiffure Award nemen dé topkappers van Nederland deel en zetten elk jaar weer de trend. Ze creëren gezamenlijk de meest toonaangevende modebeelden.

Meer dan vijftien jaar later is de Coiffure Award uitgegroeid tot hét topevent in de kappersbranche dat ook bij de consument grote bekendheid geniet. De sterkte van het evenement is de onafhankelijkheid. Welk merk de kapper ook gebruikt, iedereen wordt uitgedaagd deel te nemen aan deze spannende wedstrijd die veel aanzien geniet.

Stem en win  www.coiffureaward.nl/stemenwin. Draag ons een warm hart toe en stem op foto 15 van Salon Groesbeek!

2x VIP-kaarten voor het Coiffure Award-gala op 7 mei 2017, in Studio21 in Hilversum, t.w.v. € 410,-
10x verwenpakket van Schwarzkopf Professional 

Je kunt ook je stem uitbrengen via sms; sms CA <spatie> nummer beeld naar 4004. Stemmen kan tot en met 1 mei 2017.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant