Afbeelding

Kerst in winkelcentrum Parade Nootdorp

Algemeen 463 keer gelezen

ADVERTENTIE - De gezellige decembermaand breekt weer aan en Kerst staat alweer bijna voor de deur. Winkelcentrum Parade Nootdorp doet volop mee met deze sfeervolle feestmaand. Zaterdag 10 december is er een echte Kerstmarkt met ruim 50 kramen en een bomvol podiumprogramma.

Zaterdag 17 december kunnen kinderen een Kerstsok versieren en zaterdag 24 december zorgt muziekvereniging Harmonie voor sfeervolle klanken in het winkelcentrum.

10 december: Kerstmarkt van 12.00 tot 20.00 uur
Boodschappen doen is zaterdag 10 december nog leuker! Van 12.00 tot 20.00 uur is er een echte Kerstmarkt met ruim 50 kramen. Een groot deel van de winkeliers doet mee aan de Kerstmarkt, aangevuld met standhouders van buitenaf. Wat dacht u van heerlijke zelfgemaakte chocolade,  leuke handgemaakte sieraden, kinderkleding, dameskleding, Disney artikelen, kerstdecoratie schoonheidsverzorging en nog veel meer! Heeft u een leuk cadeau gevonden? Laat dit dan mooi inpakken door de dames van de gratis inpakservice. Trek gekregen van al dat winkelen? Geniet van een heerlijke Glühwein, een warme stroopwafel,  een broodje hamburger, broodje Unox worst of heerlijke Griekse delicatessen.

Deze gezellige markt wordt aangekleed met sfeervolle optredens van onder andere Kinderkoor Zamariem uit Nootdorp, Balletschool Ypenburg en een echt Kerstkoor. Maar ook Coverband Escape is de hele dag aanwezig en zorgt voor de muzikale omlijsting. Uiteraard komt u ook de Kerstman vandaag tegen en kunt u meedoen aan een leuke kerstworkshop. Scouting Nootdorp is deze dag aanwezig om te helpen met allerlei zaken, zoals het opbouwen van de Kerstmarkt, het bewaken van de vuurkorven en het uitdelen van warme chocolademelk.

Kerstbomen weggeven
Kerstmis is een periode van gezelligheid, samen met familie en vrienden heerlijk eten en elkaar verwennen met een cadeautje. Maar Kerst is ook vaak een dure periode en helaas is het niet voor ieder gezin haalbaar om een mooi aangeklede kerstboom in huis te zetten. De winkeliersvereniging van de Parade heeft er dit jaar voor gekozen om 50 kersbomen inclusief versiering weg te geven aan gezinnen in Nootdorp en omgeving, die wel een extra steuntje in de rug kunnen gebruiken. De bomen worden zaterdagavond om 19.00u door de Kerstman aangeboden aan deze gezinnen.

Kerstsokken en muziek
Zaterdag 17 december kunnen de kinderen tussen 12.00 en 16.00 uur terecht op het Paradeplein om een Kerstsok te versieren. Hebben ze de sok af, dan krijgen ze een klein cadeautje voor in de sok. Zaterdag 24 december zorgt muziekvereniging Harmonie vanaf 12.00 uur voor gezellig muziek. Ook is het promotieteam aanwezig en deelt wat lekkers uit aan het winkelend publiek. 

Extra koopavonden 
Naast de extra lange koopzaterdag op 10 december tot 20.00 uur, kunt u ook donderdagavond 22 december terecht in de Parade. Speciaal voor u openen de winkeliers hun deuren dan tot 21.00 uur. Uiteraard kunt u ook vrijdag 23 december tot 21.00 uur bij de winkeliers terecht, tijdens de reguliere koopavond.

Voor uw Kerstinkopen, een warme sfeer én veel gezelligheid komt u naar winkelcentrum Parade Nootdorp; Dorpse Gezelligheid, Stadse Allure! Kijk op onze website www.parade-nootdorp.nl voor meer informatie en volg ons op Twitter @NootdorpParade! en Facebook winkelcentrum Parade
 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant