Afbeelding

Nootdorpse Latisha Nederlands Kampioen boksen

Actueel 3.140 keer gelezen

Nootdorp - Latisha Ouddouche uit Nootdorp is  Nederlandse Kampioen boksen geworden. De dorpsgenote stond in de finale van de Nederlandse kampioenschappen boksen voor de jeugd -19. Zij heeft deze finale gewonnen in de startersklasse van Zila Evers uit Nijmegen van boksacademie van Nijmegen, vertelt haar vader aan Telstar Online.

"Afgelopen november is Latisha 18 jaar geworden en het laatste jaar is zij veel met boksen bezig. Sinds kort mag zij ook meetrainen met de nationale damesselectie in Papendal. Zij heeft hard gewerkt en deze prijs is dan ook een mooie kers op de taart als afsluiting van haar jeugd. Hierna zal zij verder gaan als elite", weet hij.

Zij traint bij Boks Zoetermeer en haar vader is tevens haar trainer en coach samen met de hoofdtrainer, vandaar dat ik kan vermelden dat ze er heel hard voor heeft getraind, grapt vader Rafaël. "Haar inzet is ook opgevallen bij de bondscoach en daarom is ze ook geselecteerd met een kleine selectie om af te reizen naar Servië in januari voor de Nations Cup, een officieel Aiba toernooi. Hier zal ze uitkomen als elite en het doel is om haar te laten ervaren en zichzelf te laten zien. Zij reist mee met topdames waaronder Nouchka Fontijn( zilver medaillist Olympische Spelen).

Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant