Bij de Zonnebloem draait het om mensen. Iedereen heeft behoefte aan gezelschap.
Bij de Zonnebloem draait het om mensen. Iedereen heeft behoefte aan gezelschap.

Zonnebloemgasten Nootdorp zijn verwend

Actueel 1.220 keer gelezen

De Zonnebloem Nootdorp heeft al haar gasten uitgenodigd voor een bijzonder goed verzorgde Paaslunch op vrijdag 22 maart. Het is een zeer geslaagde middag geworden in de mooie zaal van het kerkelijk centrum Nové aan de Dorpsstraat te Nootdorp. 

De 87 Zonnebloemgasten en vrijwilligers werden in Nové ontvangen met koffie of thee met een Paaskoekje erbij. Omdat de vrijwilligers van Nové de Paaslunch op een geweldige manier verzorgden, konden de Zonnebloemvrijwilligers geregeld aanschuiven bij de gasten en dat werd erg op prijs gesteld. Gedurende de lunch hadden alle gasten de gelegenheid om bij te praten met de bekende en de nieuwe gasten. De Paaslunch bestond uit kippensoep, ontbijtkoek, krenten- en suikerbrood, heerlijk belegde broodjes, een ei en diverse warme hapjes. Tenslotte werd de middag op een heel gezellige manier afgesloten met frisdrank, een glaasje wijn of advocaat met slagroom. 

“Gast van de Zonnebloem zijn is vooral leuk omdat je dan veel andere gelijkgestemde mensen ontmoet. Het is dus heel fijn dat er mensen zijn die hun tijd beschikbaar stellen om ons, naast het huisbezoek, geregeld een leuke dag te bezorgen” aldus één van de gasten. Zowel de gasten als vrijwilligers kunnen met heel veel plezier terugkijken op deze zeer geslaagde Paaslunch. Mocht je onze activiteiten financieel willen ondersteunen kan dat op rekening nr. NL22 RABO 0347 1147 41 van De Zonnebloem Nootdorp.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant