Afbeelding

Radioprogramma over Jeugdzorg, voogdij en ouderverstoting

Regio 999 keer gelezen

De aflopen dagen was Nederland in de ban van een opmerkelijke vermissing. Een 13-jarige jongen uit Den Haag verdween met zijn moeder van de radar na een hoogoplopend conflict met Jeugdzorg-instanties. Het verhaal maakt heel wat los. Op de berichtgeving in deze zaak kwamen tientallen reacties binnen. 

Wilt u woensdagavond 16 januari tussen 21.00 en 23.00 uur op in het programma Dossier Mastenbroek op Den Haag FM telefonisch meepraten over Jeugdzorg, voogdij en wanhoop door o.a. ouderverstoting? Mail uw 06-nummer en kort uw verhaal alvast naar dossiermastenbroek@gmail.com. "De radio-uitzending staat twee uur in het teken van problematiek en onbegrip rondom Jeugdzorg. Zijn het incidenten of is er structureel iets mis? Uiteraard doen wij ook een beroep op Jeugdzorg zelf om vragen te beantwoorden en duiding te geven in vaak lastige kwesties", zo laat de redactie van het radioprogramma weten.

Update
De uitzending zit helemaal vol. "Ik ben werkelijk platgemaild! Ik beraad mij sowieso op een tweede uitzending over dit onderwerp. Maar voor aanstaande woensdag opgeven is niet meer mogelijk", zo laat presentator Martijn Mastenbroek weten.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant