Afbeelding

Zaak Wilma Bres heropend: 10.000 euro beloning

Regio 2.987 keer gelezen

Delft - In de nacht van 16 juli 1989 omstreeks 03.00 uur 's nachts werd het dode lichaam van de 32-jarige studente medicijnen Wilma Bres gevonden op de Muyskenlaan in Delft. De politie heeft vandaag bekend gemaakt dat het onderzoek is heropend.

Het levenloze lichaam lag niet ver van haar woning. De studente was met meerdere messteken om het leven gebracht. Haar bronskleurige fiets lag naast haar en was bespat met bloed. Wilma Bres speelde de avond van 15 juli 1989 mee met een amateurgezelschap in het toneelstuk 'Sondheim in the Park'. Daarna dronk ze met enkele deelnemers en gasten nog wat in een café in Delft. Volgens getuigen ging ze omstreeks 02.00 uur 's nachts naar huis. Ondanks dat er destijds verdachten werden aangehouden, is er tot op heden niemand veroordeeld voor de moord op Wilma Bres. Heeft u die nacht misschien iets opvallends gezien? Of heeft u wellicht andere tips waardoor de zaak opgelost kan worden? De naasten van Wilma Bres zullen u daar zeer dankbaar voor zijn.

Het onderzoek naar de dood van Wilma Bres uit Delft is weer open vanwege de coldcase-kalender die in gevangenissen is verspreid. Bij de politie kwam naar aanleiding hiervan een tip binnen. De gouden tip levert 10.000 euro op. Bel informatie door naar 0800-6070.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant