Wie weet sta jij binnenkort te schitteren op het podium.
Wie weet sta jij binnenkort te schitteren op het podium.

Bandjes gezocht! Kom optreden in Cultuurcafé

CulturA & Zo is op zoek naar avondvullend (muzikaal) entertainment voor het nieuwe seizoen 2024-2025 en opent daarvoor het Cultuurcafé. Bands, singer/songwriters, comedians en andere artiesten worden uitgenodigd om zich aan te melden. Het Cultuurcafé biedt een platform voor lokale talenten om hun kunsten te vertonen aan een breed publiek.

Als onderdeel van deze zoektocht roept CulturA & Zo artiesten op om zichzelf voor te stellen. Of je nu deel uitmaakt van een bandje, een singer/songwriter bent, een comedian bent of een ander artistiek talent hebt, CulturA & Zo wil graag van je horen!
Aanmelden
Geïnteresseerden worden aangemoedigd om een e-mail te sturen naar L.Baars@culturaenzo.nl met een introductie van henzelf en hun act. Het is ook belangrijk om wat beeld- en geluidsmateriaal mee te sturen van eerdere optredens. Op die manier kan CulturA & Zo een goed beeld krijgen van wat je te bieden hebt als artiest.

Het Cultuurcafé van CulturA & Zo is een levendige plek waar lokale en regionale artiesten de kans krijgen om op te treden voor een gevarieerd publiek. Het biedt een intieme setting waarin het talent van de artiesten volledig tot zijn recht komt.