De enthousiaste Règâhs zelf verzorgden de bediening gedurende de avond. Foto: (Esther Fotografeert)
De enthousiaste Règâhs zelf verzorgden de bediening gedurende de avond. Foto: (Esther Fotografeert)

Klimmende Règâhs dineren geld bijeen voor kankeronderzoek

Tijdens het DKR-diner in Het Witte Paard in Nootdorp, hebben de gasten van De Klimmende Règâhs maar liefst € 11.785 opgehaald voor het goede doel. Deze genereuze opbrengst zal ten goede komen aan Alpe d’HuZes en Stichting Eck Roosen, organisaties die zich inzetten voor onderzoek naar (alvleesklier)kanker.

De Règâhs zijn al sinds 2011 actief in de strijd tegen kanker, door het organiseren van evenementen en het leveren van sportieve inspanningen. Dit jaar nemen ze opnieuw deel aan Alpe d’HuZes en Tour de Pancreas. Bovendien zal een viertal Règâhs een 1.100 kilometer lange fietstocht maken van München naar de top van de Alpe d’Huez.

Het Witte Paard
Bijna 200 gasten werden in Event- en Partycentrum Het Witte Paard getrakteerd op een voortreffelijk vijfgangendiner inclusief wijnarrangement. Dit culinaire festijn werd bereid door de chef-kok van Het Witte Paard, met hulp van vrijwilligers uit de vriendenkring van de Règâhs. De enthousiaste Règâhs zelf verzorgden de bediening gedurende de avond. Om de kosten zo laag mogelijk te houden, werden alle ingrediënten en wijnen gesponsord door verschillende lokale, regionale en zelfs landelijke bedrijven.

De avond werd opgeluisterd door de lokale coverband Skip the Dishes, die ervoor zorgde dat de calorieën er na afloop van het diner weer afgedanst konden worden. Daarnaast werden alle gasten vereeuwigd op de gevoelige plaat door fotograaf Estherfotografeert.nl, zodat iedereen een tastbare herinnering aan een gezellige avond voor het goede doel heeft.

Pubquiz
Het volgende evenement van De Klimmende Règâhs is de pubquiz op 11 april 2024 bij De Drie Heeren in Pijnacker. Aanmelden voor dit gezellige evenement waarbij je samen met vrienden, familie of collega’s je hersenen kunt kraken, is eenvoudig via de website van DKR: www.dkronline.nl.

Alle foto’s en filmpjes van de evenementen van de Règâhs zijn terug te vinden op de Facebookpagina van De Klimmende Règâhs: Facebook.com/De-Klimmende-Règâhs. 

De Klimmende Règâhs zijn een fietsende en wandelende vriendengroep die zich met hart en ziel inzetten om zoveel mogelijk geld op te halen voor het goede doel.

"Wij haalden in het seizoen 2022-2023 maar liefst 117.763 euro op voor onderzoek naar (alvleesklier)kanker en verbetering van kwaliteit van leven van diegene die het overkomt en de naasten."

"Voor ons een record en in totaal bijna 670.000 euro, sinds wij gestart zijn met onze inzet voor onderzoek naar kanker. Wat een geld voor Alpe d'HuZes en Stichting Eck Roosen."