Heren te sterk, dames verliezen

Na twee nederlagen en twee vrije speeldagen heeft Heren 1 van Oliveo Handbal de competitie hervat met een klinkende overwinning in Zevenbergen. Groene Ster kon het Oliveo alleen in de eerste tien minuten lastig maken.

Na 4-5 was Oliveo zowel in de aanval als in de verdediging de beste ploeg. Het was 8-13 bij rust. Ook de tweede helft had een prima spelend Oliveo niets te duchten; het kon makkelijk de wedstrijd uitspelen naar een ruime overwinning van 18-30. Dames 1 trof het lagergeplaatste Gemini in Zoetermeer. De teams deden niet voor elkaar onder; het was 17-17 bij rust. In plaats van een tandje bij te zetten, leed Oliveo veel balverlies en het was niet efficiƫnt in de samenwerking. Dat hielp Gemini in het zadel en bleek het kantelpunt. Gemini trok aan het eind de wedstrijd met 28-26 naar zich toe.