Afbeelding

Pannenkoekendag Howdy’s voor jarige Zonnebloem

Zakelijk

Op vrijdag 8 maart doneert Howdy’s pannenkoeksaloon van iedere pannenkoek die zij verkopen maar liefst €1,50 aan de Zonnebloem. Een smaakvolle traktatie in het kader van de leukste dag van het jaar én het 75-jarig jubileum van de Zonnebloem. ‘We zijn blij dat we op deze manier een bijdrage aan het mooie werk van alle Zonnebloem-vrijwilligers kunnen leveren,’ licht bedrijfsleider Yvette Vergeer de sympathieke actie toe. 

Het Zonnebloempje 
Deze actie is onderdeel van een landelijk initiatief van de Vereniging van Erkende Pannenkoekenrestaurants waar Howdy’s bij is aangesloten. Vanuit de vereniging doen maar liefst 32 pannenkoekenrestaurants door heel Nederland mee met deze bijzondere doneeractie. Ook wordt op deze dag ‘Het Zonnebloempje’ gelanceerd. Een speciale Zonnebloempannenkoek, waarvan in de hele maand maart ook nog eens €1,50 aan de vereniging wordt gedoneerd. ‘Door dit gezamenlijk te doen, kunnen we echt impact maken voor De Zonnebloem en het werk dat zij doen. Daar dragen wij graag aan bij,’ aldus Yvette.

John en Kees de Bever
Het Zonnebloempje is niet alleen speciaal omdat een gedeelte van de opbrengst naar het vrijwilligerswerk van de Zonnebloem gaat. De pannenkoek is namelijk samengesteld in overleg met Zonnebloem-ambassadeurs John en Kees de Bever. Op vrijdag 8 maart lanceren zij de pannenkoek feestelijk bij één van de deelnemende restaurants. Voor diegenen die van pannenkoeken houden en de Zonnebloem een warm hart toedragen, is deze special een absolute aanrader! Ook bij Howdy’s in Nootdorp staat de pannenkoek tot eind maart op de kaart.

Geniet en draag bij 
Voor wie overweegt binnenkort een pannenkoek te gaan eten, snijdt het mes dus aan twee kanten. Zelf kunt u heerlijk genieten van een pannenkoek en een gezellig uitje. Bestelt u Het Zonnebloempje, dan draagt u ook nog bij aan een gezellig uitje voor mensen met een lichamelijke beperking. De vrijwilligers van de Zonnebloem maken het voor hen mogelijk om op pad te gaan. Een extra goede reden om het gezellige restaurant in Nootdorp deze maand een bezoekje te brengen.