Heren C2 is ook zaalkampioen geworden. Foto: Mieke van Veen
Heren C2 is ook zaalkampioen geworden. Foto: Mieke van Veen

Heren geven zich niet snel gewonnen tegen kampioen

HS1 van Oliveo Handbal reisde zaterdagavond 21 mei naar het Noord-Hollandse Bergen. Oliveo speelde een goede wedstrijd tegen Berdos, de nummer 1 in de eerste divisie. Het eerste kwartier overviel Oliveo de tegenstander met energie en trefzekerheid. Helaas hield het team dat niet vol; met rust stond het 23-18. Berdos werd uiteindelijk met 41-31 de terechte zaalkampioen.

Ondanks dat het geen makkelijk seizoen was voor het krap bezette HC2 mogen zij zich terecht zaalkampioen noemen. De jongens gaan elke week weer voor de winst met fanatisme, doorzettingsvermogen en gedrevenheid. Toch werd het kampioenschap nog een tikkeltje spannend aan het einde van het seizoen, maar ook toen ging HC2 vol voor de winst om de eerste plek in de poule te behouden. Op zaterdag 23 april werd het zaalseizoen afgesloten met een spannende wedstrijd tegen Hercules. Oliveo trok uiteindelijk met 40-29 aan het langste eind waarna een gezellige middag in de kantine volgde. Inmiddels hebben de jongens hun eerste veldwedstrijd tegen het Haagse Hellas ook weten te winnen.

Nieuwe leden
De Recreanten zonder Competitie die op maandagavond spelen, zoeken nog versterking. Kom vrijblijvend een aantal keer meetrainen, zie de website www.oliveohandbal.nl.