De competities lijken gespeeld, RKDEO en SV Nootdorp maken zich op voor de nacompetitie. Foto: Sander de Hollander

RKDEO en SV Nootdorp in de nacompetitie

SV Nootdorp had een lange reis voor de boeg richting Broek op Langedijk en speelde aldaar tegen BOL. Met een dikke 5-0 overwinning kwamen de Nootdorpers weer naar huis.

Het heroverde weer de tweede plek op de ranglijst en verzekerde zich van nacompetitie voor promotie naar de Hoofdklasse. Aanstaande zaterdag is de laatste reguliere competitie wedstrijd thuis tegen Zwaluwen'30 dat nog strijd tegen directe degradatie: het belooft dus nog een spannende wedstrijd te worden. Aanvang 14.30 uur. RKDEO ging zondag op bezoek bij buurman Concordia. Een goed begin via een doelpunt in de vijfde minuut van Tommy Simonis. In blessuretijd van de eerste helft kreeg Concordia een penalty wegens aangeschoten hands, 1-1 en amper een minuut later kwam RKDEO alweer op voorsprong via een vrije trap van Irian Boeschoten die hij direct in het doel schoot, ruststand 1-2. Na rust klaarde RKDEO in twee minuten de klus. In de 65e en 66e minuut was het 2 maal Quinten Hellemons die het net deed krullen wat tevens de eindstand was, 1-4. Zondag de laatste reguliere thuiswedstrijd van RKDEO-1 op zondag, zie de flyer voor allerlei festiviteiten met een derde helft. Iedereen die RKDEO een warm hart toedraagt is welkom in het feestgedruis. Aanvang 14.30 uur.