Scheidsrechter Steven van Erven had genoeg van alle nare opmerkingen en loopt het veld af. Foto: Lenie Kaptein

DSVP tegen Duindorp gestaakt door verwensingen

De ontmoeting met Duindorp bij DSVP werd na de 74e minuut gestaakt. Scheidsrechter Steven van Erven had genoeg van alle nare opmerkingen en verwensingen die hij van de zijde van de Duindorpers naar zijn hoofd geslingerd kreeg.

De Pijnackenaren kwamen op een vroege voorsprong. Na zeven minuten schoot Dylan de Haan de thuisploeg op 1-0 voorsprong. Ondanks een man minder kwam Duindorp op gelijke hoogte door de bal langs Dave Hes te schieten. DSVP herpakte zich snel en kwam vlak voor rust weer op voorsprong. Na een goede actie van Bas van der Meide wist De Haan in tweede instantie de 2-1 te maken en Duindorp-keeper kansloos te laten. In de 65e minuut viel dan toch de 3-1. Na een voorzet van Bauke Beerda scoorde Zonneveld de derde treffer voor DSVP. Dat was zo ongeveer de laatste actie, want kort daarna had de scheidsrechter er genoeg van en blies af. "Er werden gewoon te veel woorden en ziektes naar mij geroepen en elke beslissing die ik nam werd aangevochten door Duindorpers. Dan houdt het na een tijdje gewoon op bij mij", zei de scheidsrechter na afloop.