Ambassadeur Tigran Balayan opent de Haringparty samen met burgemeester Björn Lugthart.
Ambassadeur Tigran Balayan opent de Haringparty samen met burgemeester Björn Lugthart.

Haringparty Pijnacker gaat gelukkig weer lekker door

Actueel

Na twee haringvrije jaren organiseren de Stichting Pijnackernaren Helpen Armenië en restaurant Tout le Monde op donderdag 16 juni weer de Haringparty Pijnacker. 

Al vele jaren is Armenië het goede doel van de Haringparty. Het is altijd een gezellige happening bij Tout le Monde van de familie Zoutendijk. Zij verzorgen het totale culinaire deel van de party en Pijnackernaren Helpen Armenië organiseert de entree, de verkoop van de munten en natuurlijk de grote loterij met vele prachtige prijzen die door lokale ondernemers beschikbaar worden gesteld. 

Erik van der Haas Speelautomaten is weer de hoofdsponsor en de hoofdprijs van de loterij is beschikbaar gesteld door Wijtman Tweewielers dat vestigingen heeft in Delft, Nootdorp en Pijnacker. Natuurlijk is de hoofdprijs een prachtige fiets. 

Aanmelden voor de Haringparty Pijnacker kan www.pijnackernarenhelpenarmenie.nl. Het deelnamebedrag is 20 euro per persoon. De inloop is vanaf 17.00 uur en rond 18.00 uur verrichten burgemeester Björn Lugthart en ambassadeur Tigran Balayan de officiële opening. Iedereen is welkom bij Tout le Monde aan de Noordweg 19 in Pijnacker.