RKDEO en SV Nootdorp oefenen in coronatijden

Zoals wellicht bekend heeft de KNVB de competitie in verband met de corona perikelen voor de standaard teams stilgelegd. ‘s- avonds is het niet toegestaan om te trainen terwijl op zaterdag en/of zondag wel gewoon gespeeld kan worden. Zo kunnen dus wel oefenwedstrijden gespeeld worden.

SV Nootdorp speelde in Rotterdam een oefenduel tegen XerxesDZB. De formatie van trainer Marco Jalink begon goed en was in de eerste helft de betere partij dan Jalink zijn oude club en kwam op 0-1 voorsprong via een doelpunt van Ryan Lugtigheid. Vlak voor rust maakte Xerxes de gelijkmaker en na rust moest Nootdorp de winst helaas aan Xerxes laten, eindstand 2-1. RKDEO oefende zaterdag tegen DSO. In een doelpuntrijke wedstrijd kwam de formatie van Wesley Epskamp een 4-4 gelijkspel overeen. Met Nootdorpse doelpunten van Thomas Aangenendt, Irian Boeschoten, Nordin Maghnouji en Quinten Hellemons.