De kerstboom van de Ontmoetingskerk staat er uitnodigend bij.
De kerstboom van de Ontmoetingskerk staat er uitnodigend bij.

Kerstboom en koffiedrinken Ontmoetingskerk

Voor de Ontmoetingskerk aan de Klapwijkseweg 91 staat een schitterende kerstboom te stralen. De goedverlichte kerstboom mist nog wel wat kerstballen.

Daar kunnen we met elkaar wat aan doen. In de kerk zijn doorzichtige kerstballen beschikbaar. Iedereen wordt uitgenodigd zo’n bal leuk te versieren met een mooie wens en in de boom te hangen. Op Eerste Kerstdag worden die ballen bezorgd bij mensen die wel zo’n mooie wens kunnen gebruiken.

Je kunt de kerstballen halen na afloop van de kerkdiensten op 11 en 18 december (rond 11 uur) of a.s. dinsdagochtend tussen 10 en 12. Er is dan koffiedrinken waarvoor u bij deze ook bent uitgenodigd. Houd u wel rekening met de Corona-check?

Kerstbal
Tijdens het koffiedrinken gaan de aanwezigen met elkaar een aantal kerstballen van mooie, bemoedigende teksten voorzien. Iedereen is van harte uitgenodigd, uiteraard ook mensen die niet of nog niet tot de Ontmoetingskerk behoren.

Wie iemand kent die wel zo’n kerstbal met een bemoediging voor de kerstdagen kan gebruiken, kan een mailtje sturen naar: j.vanderdeijl@gmail.com. Daar kun je ook terecht voor meer informatie over deze activiteit van de Ontmoetingskerk.