De verdediging houdt de nul vast. Foto: John Zeelenberg

DSVP houdt het hoofd koel op sportpark van Quick Steps

Het was koud en kil op het sportpark van Quick Steps en het duurde dan ook 10 minuten voordat DSVP een beetje warmgedraaid was. Na die 10 minuten was daar de éérste kans voor DSVP.

De Quick Steps keeper had moeite met terugspeelballen en door de druk van spits Dylan de Haan raakte hij bijna in paniek. Ook had hij geluk met een schot van Joey Zonneveld die via hem en de paal corner ging. Uit een pass van Rowdi Nobbe kwam de bal via een verdediger bij Joey Zonneveld die met een droge knal de keeper passeerde en DSVP op 0-1 kwam. Na rust een zelfde beeld, DSVP kreeg de kansen maar naar mate de wedstrijd vorderde begon Quick Steps meer druk te zetten. Halverwege de tweede helft nam DSVP het heft weer in handen. Een uittrap van Tom Bènard kwam bij Dylan de Haan terecht en deze liep op de keeper af die hem in het strafschopgebied onderuithaalde. De scheids kon niets anders doen dan naar de stip te wijzen. Dylan de Haan nam de strafschop zelf en plaatste de bal beheerst langs de keeper, 0-2. (HB)