Zaterdag is voetbaldag

SV Nootdorp speelde zaterdag thuis tegen BOL (Broek Op Langendijk) en hield de punten in eigen huis. In de eerste helft had SV Nootdorp duidelijk een overwicht maar wist dat nog niet in score uit te drukken.

Pas na de doelwisseling vielen de doelpunten. Een kopbal van Peter LoMonaco ging in het doel en een assist van Mitchell Abdoel werd mooi afgerond door AJ Mercera. Hierna waren nog wel een paar 100% kansen maar het vizier stond telkens niet scherp waardoor de eindstand op 2-0 bleef.

RKDEO ging ook op zaterdag op pad richting Wilhelmus in Voorburg. Ook in deze wedstrijd werd de rust met 0-0 gehaald. Vlak na de doelwisseling gingen de doelpunten vallen. Simonis scoorde via een penalty de 0-1, helaas direct hierna maakte Wilhelmus al gelijk en konden zelfs uitlopen naar een 3-1 voorsprong. In blessuretijd wist Irian Boeschoten nog de 3-2 aan te tekenen maar verder kwam RKDEO niet.

Maandag 18 oktober stond de ALV op het programma bij Oliveo. Door het overlijden van Gerard van Rheenen wordt de ALV een week opgeschoven.