In de prijzen na een pittig gevecht. Foto: Ed Nulle
In de prijzen na een pittig gevecht. Foto: Ed Nulle

Groot succes in Pijnacker voor Team Ypenburg

Het was weer een groot succes Tijdens de ClubFightDay 6. Dat werd gehouden in Sportcentrum Ackershof in Pijnacker. De jeugdige kickboksers van Team Ypenburg deden mee met de wedstrijd en andere kickboksteams uit heel Nederland. 

Het waren spannende en leuke wedstrijden in de ring om te zien. De kickboksers waren tussen de 10 en de 20 jaar. Dave Nijhuis die een sportschool heeft in Ypenburg en Pijnacker vindt het weer heerlijk dat ze weer wedstrijden mogen kickboksen met publiek. Het was dan ook helemaal uitverkocht. 

De vechters hadden zich goed voorbereid voor deze dag. De meeste trainen drie keer per week met daar buiten fitness- en krachttraining.

De 12-jarige Owen Touw liet gelijk weten wie de baas was in de ring. Hij liet zijn tegenstander alle hoeken van de ring zien en combineerde zijn lowkicks en stoten achter elkaar op het lichaam van zijn tegenstander. Een mooie eerste prijs! Angel Spaans won de eerste prijs. Jayden Schmitt tweede prijs, Keano Ronken tweede prijs, Xavier Oemrawsingh tweede prijs. Lynn van swinderen eerste prijs, Mert Joney eerste prijs, Jacky v.d. Berg eerste prijs, Dion v.d. Meer eerste prijs, Jayton v.d. Pijl eerste prijs. Dave Nijhuis kan dan ook weer terug kijken op een geslaagde ClubFightDay 6. De volgende ClubFightDay 7 is op zondag 12 december 2021.