Dylan op weg naar de 2-0. Foto: Lenie Kaptein

DSVP behaalt eerste competitiezege seizoen

DSVP begon fel aan de wedstrijd, maar dit leverde helaas weinig op. Beide ploegen blonken uit aan het verzenden van passes die of te hard waren, niet aankwamen of onderschept werden.

Ariston'80 leek toch het meest gevaarlijk en kreeg een optisch veldoverwicht, tot de 40e minuut. Robert Dirksen gaf de bal voor aan Dylan de Haan die hard op de kruisig schoot, helaas was dat ook het hoogtepunt van de éérste helft. Rust 0-0. De tweede helft gaf gelukkig een ander beeld. Ariston'80 kreeg twee goede kansen maar het was keeper Tom Bènard die redde. In de 60e minuut was het toch raak, de keeper van Ariston'80 verwerkte het harde schot van Bauke Beerda niet goed en Dylan de Haan was er als de "kippen” bij om de 1-0 in te tikken. Ariston'80 leek aangeslagen en maakte steeds meer fouten. In de 76e minuut kreeg Dylan de Haan de bal van Luuk Marskamp die na kappen en draaien tussen twee verdedigers, zichzelf de ruimte creëerde en met een mooi geplaatst afstandsschot, rechts in de bovenhoek de bal plaatste, 2-0.

De laatste 10 minuten consolideerde DSVP de voorsprong en na 94 minuten was het de scheidsrechter die voor het einde floot, aanstaande zaterdag zal DSVP bij DWO nog meer moeten laten zien.