Het is toch te gek om samen in een totale adrenalinerush te zitten tijdens een spannende VR-game? Deze krant geeft vrijkaarten weg.
Het is toch te gek om samen in een totale adrenalinerush te zitten tijdens een spannende VR-game? Deze krant geeft vrijkaarten weg.

Lezersactie: win een unieke ervaring bij Lighting VR

De redactie van Telstar/Eendracht mag in samenwerking met Lighting VR maar liefst tien vrijkaarten weggeven voor Lightning VR, voorheen bekend als VR Arcade.

Lightning VR is een unieke Virtual Reality game-ervaring om met vrienden, collega's of familie te spelen. De wereld van VR-gaming ontwikkelt zich in een rap tempo en Lightning VR gaat razendsnel mee in deze ontwikkelingen. Lightning VR timmert al sinds 2016 aan de weg. 

Het bedrijf was er dus vroeg bij in het tijdperk van VR gaming en heeft een serie aan exclusieve spellen die in eigen huis zijn ontwikkeld en geoptimaliseerd zijn. Wees tactisch, werk samen, houd je hoofd koel: dát is waar het in de virtuele wereld van Lightning VR om draait. Lightning VR is gevestigd in Delft, Amsterdam (Noord en West), Huizen, Londen en sinds 16 oktober ook in Utrecht en biedt levensechte VR-games die je met een groep vrienden, collega's of met je familie kan spelen. Je kan reserveren op lightningvr.com om te gamen, VR-minigames spelen en na afloop gezellig een hapje en een drankje doen.

Win kaarten
Vandaag staat er op onze website Telstar Online, telstar-online.nl een unieke winactie om kans te maken op vrijkaarten voor Lightning VR. Kijk dus snel op de website van de lokale krant.