Er wordt een sprint ingezet. Foto: Sander de Hollander

RKDEO wint in slotfase,
SV Nootdorp zonder punten

Zondag leek de wedstrijd tussen RKDEO en Laakkwartier lang op een doelpuntloos gelijkspel uit te draaien. De eerste helft waren beide teams aardig gelijkwaardig. Laakkwartier drong wellicht iets meer aan maar RKDEO kon alle aanvallen pareren.

De tweede helft was Laakkwartier de betere partij tot 10 minuten voor tijd. Invaller Femi Aboh (net 10 minuten binnen de lijnen) gaf vanaf de rechterkant voor en Quinten Hellemons wist bij de eerste paal de bal binnen te tikken, 1-0. Laakkwartier was uit het veld geslagen want amper 60 tellen later stond het scorebord op 2-0. Een voorzet vanaf de linkerkant van Olaf Kramer richting tussenstation Tommy Simonis die af legde op de opkomende Femi Aboh die in open doel kon scoren, 2-0. Vijf minuten voor tijd wist invaller Chris Baartmans nog de van de lijn te halen waardoor de eindstand op 2-0 bleef. SV Nootdorp ging op pad richting Zwaluwen'30 en kwam zonder punten huiswaarts. Vlak voor tijd kwam Nootdorp op achterstand en probeerde nog een punt veilig te stellen maar kregen in blessure tijd nog de 3-1 te verwerken.