Deze speler loopt even letterlijk met de handen in het haar.

Monster grijpt spelers voetbalploeg DSVP

De eerste 15 minuten zat Sc Monster er direct kort op maar de eerste mogelijkheden waren echter voor DSVP. Na een half uur spelen kwam SC Monster op voorsprong door, laag in de lange hoek, de DSVP doelman te passeren.

"Enkele minuten later verwachtte iedereen een voorzet van Joey Zonneveld, De bal verdween echter vanaf de achterlijn direct het doel in. Een mooie maar ook een zeer gelukkige treffer en die tellen ook. Sc Monster behield het betere van het spel DSVP kwam er eigenlijk steeds minder aan te pas. De 2-1 was een geweldig uithaal, van buiten de 16, snoeihard in het doel", zo vertelt PR-man Richard de Niet aan de redactie van Telstar/Eendracht.

De 3-1 viel 10 minuten voor tijd uit een foute pas op het middenveld, Sc Monster bouwde verder op richting doel en promoveerde deze kans tot een doelpunt. Na 93 minuten floot de scheidsrechter. "Zaterdag komt Ariston”80 naar de Groene Wijdte om 14:30 staat deze wedstrijd gepland", aldus Richard.

Er is trouwens nog een leuk, sportief feitje te melden. Team4Talent en DSVP organiseren op woensdag 20 oktober weer een voetbaldag. Van 09:00 - 16:00 kan je kind zich weer sportief ontwikkelen. Voor opgeven en veel meer informatie kun je een kijkje nemen op de site dsvp.nl. Klik op de poster of neem even direct contact op met de jongens en meiden van Team4Talent.