Wandelvoetbal bij Sv Wippolder

Bij Sv Wippolder gaat men op de woensdagmiddag een uurtje (15:00 uur tot 16:00 uur) bewegen voor de oudere medemens opstarten. Omdat voor gezond ouder worden, beweging cruciaal is. Omdat Sv Wippolder een club wil zijn voor iedereen. 

Het uurtje wordt begeleid door Kees de Visser, een zeer ervaren Sv Wippolder trainer. Na de warming-up volgt een partijtje Wandelvoetbal. Wandelvoetbal of walking football is een aangepaste vorm van voetbal gericht op 60-plussers. Hierbij is bijvoorbeeld rennen niet toegestaan, zijn de teams kleiner en de wedstrijden korter. Plezier en verantwoord bewegen staat voorop. Na afloop wordt er in de kantine een gratis kopje thee geserveerd. Tevens is er een EHBO er aanwezig. Voetbalervaring is niet nodig, iedereen is welkom, man of vrouw, met een normale mobiliteit, passend bij de leeftijd!

De woensdagen 6, 13 en 20 oktober 2021 is een gratis instuif ter kennismaking. Voor meer informatie neem contact op met Kees de Visser 06-24863616. Interesse? Meld u aan via een email naar John Körver, secretaris: secretaris@svwippolder.nl.