De lens van sportfotograaf Sander de Hollander legde deze actie vast.

SV Nootdorp verliest terwijl RKDEO even geniet van rust

SV Nootdorp mocht thuis aantreden op een druilerig sportpark ’s-Gravenhout tegen WV-HEDW uit Amsterdam. Vanaf het moment van de aftrap tot het laatste fluitsignaal kwam de miezer regen naar beneden.

Nootdorp begon goed en na een half uur spelen zelfs aan de leiding via een doelpunt van Jop Verhagen. Na het doelpunt pakte Wilhelmina Vooruit – Hortus Eendracht Doet Winnen zichzelf en kwamen beter in de wedstrijd. Na de rust en een uur spelen kwam WV-HEDW op gelijke hoogte en amper 10 minuten later zelfs op voorsprong. Nootdorp probeerde nog wel met wissels maar daar werd het team niet beter van en verloor dus met 1-2. Omdat in de poule van RKDEO een oneven aantal deelnemers zijn is er elk weekend een team vrij en afgelopen weekend was dat RKDEO.

Oliveo weer boven de tien treffers

Het duel tussen HDV en Oliveo eindigde in een doelpuntenfestijn.

Oliveo won met maar liefst 0-18. Gerben Pels, Dewie van Wichen, Max Huurman, Niels Bentvelzen, Joey van Eeden en Tim van Rheenen waren scherp in de afwerking voor rust. Na de rust ging OLIVEO vrolijk verder. Doelpunten van Noah Boer, Tim van Rheenen (2x), Gerben Pels, Lex Visser (4x), Max Huurman (2x), Donny Mulder en een eigen doelpunt van HDV.