Enige discussie op het veld. Foto: Lenie Kaptein

Effectief LYRA neemt drie punten mee naar de Lier

Het LYRA die kon scoren. Bij een onoplettendheid kon LYRA de bal net voor de achterlijn terugspelen op Thom Kuyvenhoven die met een strak schot de 0-1 aan tekende.

DSVP bleef maar mogelijkheden krijgen die het niet benutte. De tweede helft begon DSVP fel. Matthijs van Horsen zorgde in de 54e minuut voor de gelijkmaker. Uit een corner van Yasien Abdelaal kopte hij laag bij de grond toch de gelijkmaker binnen, 1-1.een gele kaart opleverde.

DSVP dat de opstelling veranderde, verhoogde de druk, het was LYRA dat daardoor loerde op de counter. Het was Jari van Dijk, die via een mooie lob over de (te) ver voor zijn doel staande keeper Dave Hes, de bal in de verre hoek deed belanden. 1-2.

DSVP ging nu va bank spelen, wat enkele mogelijkheden opleverde. De kopbal van Luuk Marskamp was het dichtst bij de gelijkmaker maar werd net onder de lat overgetikt.

Na 95 minuten was het de uitstekende fluitende scheidsrechter van de Wetering die voor het einde blies. 1-2.