Ledenvergadering Oliveo voetbal

Op maandag 18 oktober om 20.00 uur staat in de kantine van Oliveo de jaarlijkse Algemene Ledenvergadering van vv Oliveo weer op de agenda.

Het bestuur nodigt alle leden en ouders van jeugdleden van harte uit om de resultaten van het afgelopen seizoen en de plannen voor het nieuwe seizoen aan te horen. Naast de vaste agendapunten, zoals de financiële verantwoording over 2020-2021 en de begroting voor 2021-2022, staan er nog een aantal andere belangrijke punten op de agenda.

Inspirerende lezing in de kerk

Op 11 oktober houdt Mirjam van der Vegt een inspirerende lezing naar aanleiding van haar boek ‘De kracht van rust’, dat gekozen is tot het beste spirituele boek van het jaar 2021 is. ‘Jij leeft intens. In de spaarzame momenten dat je met je benen omhoog ligt, vraag je je af hoe je meer rust kunt inbouwen. Hoe leef je zo dat je je energiek voelt en niet steeds het gevoel hebt dat het net teveel is. Hoe ga je van streven naar leven?’ 

Dit boek is niet de volgende to-do lijst om af te vinken, maar helpt je een nieuwe levenshouding te ontwikkelen. Alles wat vandaag op je pad komt, is genoeg. Ontdek het goede leven door middel van acht praktische en tegendraadse levenslessen.

Lees in elk hoofdstuk een motiverend verhaal van iemand die leerde rusten midden in de chaos. Met inspiratie o.a. van rapper Typhoon, bergbeklimmer Katja Staartjes en ervaringen van Eisenhouwer, Churchill, Nelson Mandela.’ Mirjam van der Vegt is auteur en stiltetrainer. Ze geeft retraites, lezingen en trainingen rondom rust en stilte. Van haar boeken over stilte werden al meer dan 50.000 boeken verkocht. In de lezing zal het gaan over de drie tredes van stilte uit het boek. Na de pauze zullen we met vd Vegt en met elkaar in gesprek gaan. Deze avond wordt georganiseerd door de Dorpskerk en De Toevlucht (Ypenburg) en wordt gehouden in Nové, Dorpsstraat 13 in Nootdorp, aanvangstijd 20.00 uur, inloop vanaf 19.30 uur met koffie/thee. Er is een boekenstand aanwezig. De avond is voor iedereen die belangstelling heeft. Aanmelden tot 10 oktober en na afloop graag een vrijwillige bijdrage in de onkosten.

Aanmelden bij: Nootdorp: kerkelijkwerker@pwnootdorp.nl. Ypenburg: aanmelden@kerkopypenburg.nl