Zes mooie punten voor Nootdorpse voetbalclubs

Afgelopen weekend is de competitie voor de voetbalclubs weer begonnen. SV Nootdorp ging buitenshuis op bezoek bij Forum Sport in Voorburg en kwam met de volle buit weer terug. Binnen 8 minuten stond het al 1-2 met doelpunten van Joey van Maaren en AJ Mercera namens Nootdorp.

De ruststand werd met 2-2 bereikt. Vlak na rust kwam Nootdorp weer op voorsprong via een doelpunt van Jop Verhagen wat tevens de eindstand was, 2-3.

RKDEO ging zondag op bezoek bij COAL in Rotterdam en kwam ook met de volle buit weer huiswaarts. De rust werd met de bekende bril stand, 0-0 bereikt. Vlak na rust wist Izzy Rosini namens RKDEO het doel te vinden, 0-1. Op een uur spelen verdubbelde RKDEO de voorsprong. In een woud van spelers voor het COAL doel kwam de bal voor de voeten van Nordin Maghnouji die zich niet bedacht en de bal in het doel schoot, 0-2. Zeven minuten voor tijd maakte de gastheren de aansluitingstreffer en waren het nog spannende minuten aan het einde maar de stand op het scorebord veranderde niet meer, eindstand 1-2.